mandag den 7. februar 2011

Det var ViggoEfter en benhård afstemning om knapper i går aftes - jeg måtte indkalde assistance fra farvesikker datter for at have nogen at diskutere med, selvom det egentlig var lige på kanten af hendes sengetid - fik jeg hæftet de sidste ender, syet sidesømme og monteret de omhyggeligt udvalgte knapper.


Uii, som jeg er overmåde tilfreds med resultatet!! Selvom det er er alt for længe siden jeg har nydt den unge modtagers selskab - og alle ved jo at 4-årige gror som.....nullermænd under sofaen (nå, det er måske kun hjemme hos mig?) - så føler jeg mig ret så sikker på at størrelsen også er god nok.

Jeg masede hårdt på i weekenden for at nå at blive færdig inden mit Falkenberg-mermaid kit kom i dag. Jeg har lige strikket en meget lang I-cord til at starte den ene kant med og jeg har allerede undret mig som en gal over en tvetydig formulering eller to, så dét er en rigtigt Falkenberg, tror jeg. Men det føles lidt somom man har vundet noget, når det så omsider går op for een hvad det egentlig var hun mente med for eksempel: "Kravens to yderste kantmasker".
Jeg kan godt lide det lidt stride Shetlandsgarn. Det føles somom det gerne vil filte og det gør ikke noget til en jakke. Filte-tilbøjeligheden er også een af de egenskaber der gør at jeg godt kan lide at strikke af LettLopi garn, selvom jeg i virkeligheden synes det kradser helt urimeligt meget.

Men nu tilbage til den gode ende af sofaen, hvorfra jeg kan varme mine tæer på det ene febervarme barn, mens jeg af og til nusser den anden maveforpinte på maven. Med mindre mit immunforsvar er lavet af kampesten og belagt med teflon, tegner der sig en meget fredsommelig weekend i horisonten.

1 kommentar:

Susses spindehjørne sagde ...

Viggo er blevet rigtig fin, den skal hun nok få slidt, inden hun er blevet til en "nullermand". Held og lykke med Mermaid, jeg var/er ved at lave den i blå farver, selv om den godt nok har ligget i kurven i nu 1 1/2 år. Mon ikke du bliver færdig først!