fredag den 4. februar 2011

Finke-Viggo

Jeg nåede lige at strikke et sæt pulsvarmere mere før garn og opskrift til Rasmillas Viggo landede i postkassen.

Jeg synes det var rigtigt svært at vælge farverne til finkeudgaven, men heldigvis er modtageren af den her trøje vældigt meddelsom med hensyn til yndlingsfarverne, så jeg var aldrig for alvor i tvivl, og jo mere jeg strikker, jo mere sikker bliver jeg også på, at hun bliver glad for farvevalget: Mmmlyserød, aaaahpink og iiiiihlimegrøn.


Jeg er ikke særligt god til at regne strikkeopskrifter ud, så jeg skal holde tungen lige i munden for at følge med i sådan en trøje der er strikket på tværs, men heldigvis er Rasmilla-Sanne god til at skrive særdeles udførlige opskrifter, og temmeligt vanedannende tilmed, jeg har selv strikket adskillige Fionaer, bare fordi modellen er så knusende sød.
Jeg kan heller ikke forestille mig at dette er den eneste "Viggo" jeg får strikket.

Og så har jeg lige bestilt et strikkekit fra Falkenberg, efter længe at have ønsket mig en pæn, strikket jakke og efter at have kigget rigtigt længe på denne model.
En halvdyr investering efter min målestok, men med den fine talje mermaiden-modellen har, har jeg bestemt at det er min nu-har-du-tabt-dig-10-kilo belønning (eller "Hvad pokker, er det en mavemuskel??!"-præmie). Også selvom det er noget tid siden jeg spænede forbi dén milepæl og på trods af at vægttabet i virkeligheden bare er en bekvem sidegevinst ved løbetræningen og kilden til herlige endorfin-kick. Pyt med det. Kan man finde en grund til at klappe sig selv på skulderen, så skal man da gøre det, ing.

1 kommentar:

flagstang sagde ...

I always believe that the manual , its better then making it , on different factories. Nice work over this.