mandag den 27. oktober 2008

En fiberrig portion

I min spindeforening har vi netop oprettet en østlig spindegruppe hvor vi mødes og spinder og udveksler erfaringer en gang om måneden.
Hvis vi boede i Jylland ville vi nok forsøge at lokke een af foreningens store farve- og fiberressourcer til at fylde traileren med spindesager og komme på besøg i kredsen, men eftersom der er langt over bælterne, har jeg istedet fået en stor kasse med posten, fyldt med de skønneste fibre i de dejligste farver.


Ord som "Skattekiste" ligger lige for, når jeg kaster et begærligt blik mod kassen og selvom det hele skal vises frem i spindekredsen er jeg ikke i tvivl om, at det kan blive halvdyrt at have så mange gode fibre indenfor rækkevidde, og jeg har allerede fantaseret mig til det mest fantastiske garn og de skønneste tørklæder i adskillige af Karins farveholdninger.
Kender du ikke allerede Spindeforeningen og føler du dig fristet til at prøve, er alle velkomne til spindekredsmøderne, send mig en besked, så sender jeg dig tid og sted for næste møde.

2 kommentarer:

Jette M sagde ...

Hov-hov- Annie. Husk nu at der skal være rigtig mange fibre til det næste spindetræf, så vi andre også kan blive fristet.

Annie sagde ...

He - Jette, jeg lover at gøre et ihærdigt forsøg på at styre mig.