mandag den 2. marts 2009

Lidt mere om fristelser

I weekenden holdt Spindeforeningen sin årlige generalforsamling.
Det er en begivenhed jeg ser frem til adskillige måneder i forvejen, for ikke blot møder man masser af inspirerende mennesker, der interesserer sig for det samme som mig, men de der har spændende fibre eller andre relevante salg at sælge af, tager dem med, og SÅ er det helt umuligt at undgå uimodståelige fristelser, når man er en fibertosse som jeg.

(det bonus-morsomme ved dette citat-billede er forresten, at jeg måtte pille sedlen ud af munden på en af mine hunde, der åbenbart var ude af stand til at modstå trangen til at makulere det vidunderlige stykke papir der var drysset på gulvet)

Spindeforeningen havde arrangeret besøg af Kirsten Kielmann, der er en meget dygtig og entusiastisk svampefarver. Hendes begejstring var fantastisk smittende og det er da helt utroligt hvad man kan vride ud af en stump skovbund med svampe, hvis man ved hvad man laver, og dét gør Kirsten!
Kirsten medbragte også lidt sjaler og tørklæder der var strikket i hendes svampefarvede garner, og hun havde masser af eksempler på at gøre strik så enkelt, let og alligevel effektfuldt som muligt med ganske få kunstgreb og så godt som blottet for kompliceret mønsterstrik og vrangmasker. Jeg fik masser af gode tips og idéer og er allerede igang med at strikke et tørklæde til datter af en alpaca-silkeblanding i muntre farver fra BirtheP's garngalleri.

På generalforsamlingen købte jeg endnu en indfarvning som Birthe havde med, og den er farvet på "langs" af uldbåndet. Det giver et helt andet (og for mig lidt overraskende) spil i den spundne tråd og jeg er vældigt spændt på hvordan dét falder ud i noget færdigt strikket. Jeg har spundet fibrene, og garnet hænger nu til tørre og ser spændende og lovende ud.


Heldigvis sagde Birthe, at hun havde kilovis af indfarvningen hjemme i butikken....

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Det var sjovt at læse, at du måtte pille sedlen ud af munden på en af dine hunde, Annie! Jeg synes, det må være utroligt spændende at kunne farve garn med svampefarver ;-)

Synne sagde ...

Fristelser er slet ikke nogen dum opfindelse :).