mandag den 31. august 2009

Forresten har vi vist også snart bryllupsdag.

Jeg kom til at tænke på, hvordan mænd og kvinder egentlig har det sammen, forleden da vi havde været i IKEA.

Jeg eeeeelsker IKEA og kunne tusse rundt derinde og fantasere dagen lang, hvis jeg fik chancen. Men jeg gider ikke skære tænder over bindegale bilister på den alt for snævre parkeringsplads og jeg får fis i bøtten når der er for mange mennesker der tramper rundt på for lidt plads indenfor.
Og så vidt jeg kan fornemme, så har 8 ud af 10 IKEA kunder det præcis som jeg. Når jeg løfter blikket fra det snedigt indrettede mini-køkken eller det virkeligt gennemtænkte opbevaringssystem og kigger på de andre kunder der trasker rundt i møbel-ørkenen, så er det rystende at se hvor mange ægtepar der går rundt og snerrer dæmpet og hadefuldt af hinanden og sender dræbende blikke på tværs af spiseborde i massiv bøg.

Jeg gav min egen mand en ordentlig krammer mellem badeværelsesudstyret og børneværelserne, fordi han gider tage med mig og parkere bilen for mig. Skubbe indkøbsvognen og løfte 38 kilo reol op på en vogn for mig, før han stod i kø, mens jeg løb på toilettet med et barn der pludselig IKKE kunne vente længere.
Og hele vejen igennem er han venlig, lytter til hvad jeg siger og svarer når jeg spørger ham om denne eller hin lampe mon er for stor til nyt kontor….Og jeg ved endda, at han HADER så mange mennesker på så lidt plads, kø gir ham hjerteflimmer og en fredag eftermiddag i Netto kunne formentlig få ham indlagt på en lukket afdeling.
Jeg føler mig så gennemheldig når vi hjælpes ad og ikke er dem der vrisser og skælder ud på vej ud til bilen.