lørdag den 6. februar 2010

Kreativ Blogger

Sådan een er jeg!
Det synes ihvertfald Synne, så hun har givet den her leg videre til mig:


Tusind tak, Synne!
Reglerne der følger med er:

- Jeg skal vise awarden på min blog.

- Jeg skal linke til den jeg har fået den af.

- Jeg skal skrive 7 ting om mig selv.

- Jeg skal give awarden videre til 7 andre bloggere.

Jeg har set kreativ-awarden rundt omkring på næsten alle de blogge jeg læser, og jeg tror efterhånden den ér ved at være nået hele vejen rundt, så jeg vil være blindgyden, der ikke sender videre til 7.
I stedet vil jeg slå omtrent 110 fluer med eet smæk, og uden yderligere forpligtelser, overdrage awarden til Spindeforeningen, hvorigennem jeg har lært nogle fuldstændigt fantastiske kvinder at kende. Her er kreative ildsjæle, der drysser begejstring, entusiasme og inspiration omkring sig, så man slet ikke kan undgå at blive revet med. Både mine med-bestyrelsesmedlemmer og medlemmerne gør et fint stykke arbejde for at dele ud af erfaringer og glæde ved en fiberrig hverdag og jeg er meget glad for at være en del af det.

Men 7 ting om mig selv er jo pærenemt! Næsten for overvældende, så der må et tema til.
Mit år startede med at sætte alle kreative tiltag i stå, da jeg brækkede håndleddet, og selvom jeg siden er blevet i stand til at genoptage en del kreative ting, så glæder jeg mig alligevel voldsomt til på mandag, hvor gipsen skal af!
Så her kommer 7 ting jeg vil gøre, når jeg er af-gipset.

1. vaske hænder!!
2. kramme mine børn og min tapre mand inderligt med begge arme
3. gå i bad uden plastikpose.
4. køre bil!
5. farve et par hundrede gram merino/cashmerefibre til at fodre min Bee med
6 lægge mit tøj i skabet ordentlig sammen (Enhånds-foldning roder)
7. rydde op i mit garn- og fiberlager

Oh hvor jeg glæder mig!!
Okay, det kan godt være jeg ikke får ryddet op i skab og garn-hule, men aldrig undervurdér glæden ved - teoretisk set - at kunne hvis man ville.

3 kommentarer:

Karin Hørkilde sagde ...

Sødeste Annie - på Spindeforeningens vegne vil jeg gerne sige TAK!!!!!! Jeg er SÅ stolt af os og vores forening, og jeg er bare så glad for, at også du er en del af mit univers;-))) Og så varer det ikke ret længe, før vi ses - det bliver stort!!!
Søndagsknus fra Karin

Anonym sagde ...

Så er dagen endelig kommet hvor du kan gå i bad uden plastikpose. Tillykke med rokken glæder mig til at se den, er imponeret over hvor kreativ du har været på trods af en brækket arm. Har dú plads i bilen til 1-2 stk kvindefolk med rokke når turen går til Fyn?
Kh Charlotte

Annie sagde ...

Selv tak, Karin, og jeg glæder mig vældigt til vi ses til GF.

Åh ja, jeg glæder mig til at gå i bad uden plastikpose! =D
Charlotte, min nye rok fylder jo næsten ingenting, så der er ihvertfald god plads i bilen...også selvom du så vidt jeg husker er kvinde for at fylde den op med spændende indkøb på generalforsamlingen hehe.