torsdag den 1. oktober 2009

Langt ude

Datter og jeg har været langt ude i dag. Vi startede her:

Og så gik turen ud gennem skoven langs med kanalen på en guidet tur for børn og barnlige sjæle gennem installationerne i skoven.
Der var masser af magi. Træer med støvler på:
Bogstabler på flere meters højde:


Og en temmeligt stor væg fyldt med post-it notes, der tog sig aldeles imponerende ud der, langt ude i skoven.
Der var bogstav-træer, hvor man kunne stave sit navn:
Og en lyrisk bro:
Reflekstræer:
Og kunst der var til at tage og føle på:

Undervejs langs åen kunne man svagt høre fløjtetoner, og sørme så, pludselig kunne vi se en mand stå ved vandet og spille fløjte, så der lettede sommerfugle i hovedet på os alle, og selv de ivrigste dinosaur-jagende børn blev helt stumme af ærefrygt.
Jeg synes at det er meget spændende at opleve kunst sammen med børn, der tit ser noget helt andet end dem der har "forstand på det", og denne her udendørsudstilling er bare lige i øjet. Der er gode kunstoplevelser for både børn og voksne på uhøjtidelig vis. Og vi skal hel sikkert ud og se på det hele igen.

2 kommentarer:

Merete sagde ...

Det ser godt nok spændende ud denne installation. Vi bor ikke ret langt væk, så jeg skal forbi sammen med min niece på år.
Merete

Annie sagde ...

Det ér rigtigt godt!
Jeg vil gerne traske turen igennem igen (mindst) to gange. Een gang alene eller ihvertfald i adstadigt voksen-ser-på-kunst-tempo, og så een gang til med børn. Datter er også klar på en tur til ;)
Rigtig god fornøjelse, Merete!