torsdag den 4. februar 2010

To Bee or not to Bee

....jeg er ihvertfald ikke længere i tvivl!
I dag kom min pakke fra England, med min nye supersmarte, ultra-transportable spinderok og jeg er vildt begejstret!


Det er lidt som at sætte sig bag rattet i en ny bil, og jeg har rodet løs med bremsen og alle de udvekslinger man kan vælge imellem, for at finde den helt rigtige "sno".
Jeg er rigtigt glad for min Julia (Louët), men det er som at parkere sin praktiske familiebil, og sætte sig bag rattet i en superlivlig sportsvogn at spinde på Bee'en.
Og det løjerlige, men gennemtænkte design vinder ved nærmere bekendtskab, også selvom man i forvejen godt kan lide det lidt anderledes.
Og her er billede af allerførste garn:


Dette er halvdelen af omtrent 150g blandede merino/silke tops i henholdsvis grøn og pink, som jeg kartede sammen i går aftes, resultatet på farvefronten er blevet overraskende godt, synes jeg. Spindemæssigt er det lidt noget rod, fordi snoningen blev ret ujævn mens jeg stillede op og ned på drivremme og bremseskruer, men jeg har moret mig godt med mine begejstrede eksperimenter, og fortsætter i morgen. Jeg overvejer en mere detaljeret anmeldelse af rokken, når jeg har spundet et kilo fibre på den og kender den bedre.

Garnet er meget blødt og bliver til en hue, tror jeg.

5 kommentarer:

Karin Hørkilde sagde ...

Kæmpestort tillykke med ny-erhvervelsen, Annie. Den ser superlækker ud. Hold op, hvor jeg glæder mig til at se den på nærmeste hold - og røre;-)))))))
Knus Karin

Annie sagde ...

Den er fuldstændig fantastisk!
Den ser besynderlig ud, men den er knagme klogt fundet på og skruet sammen. Jeg glæder mig til at se hvad du synes om den.

Laila sagde ...

Tillykke med den nye rok. Jeg glæder mig til at høre din bedømmelse af den. Men fin ser den ud.. :)

fru nielsen sagde ...

Stort tillykke med din sjove rok.
Ja den ligner jo lidst stormP men den er vild smart og så at den fylder så lidt, så man næsten kan have den med toget.
knus jette

Annie sagde ...

Man kan sagtens have den med i toget, fru Nielsen, den har cirka samme størrelse som fly-håndbaggage.