fredag den 21. november 2008

For slet ikke at nævne hundene...

Nu hvor Milles hvalpe forlængst er store og flyttet hjemmefra, må de lige have lidt spalteplads her, så en hunde-elsker eller to kan holde sig opdaterede.
Tjalfe, Milles hvalp fra første kuld og min forkælede tøsedreng af en hanhund er stadig en rigtig dejlig hund.
En bangebuks og dramaqueen, javist, men hans hengivenhed kender ingen grænser og jeg er til stadighed fuld af undren og ærefrygt over det tillidsfulde, tilbedende blik han møder mig med.
Okay, han kan heller ikke lide kameraer, så helst ingen øjenkontakt, når jeg nu insisterer på at be-stirre ham gennem sådan et muligvis-farligt apparat...

Søn havde fødselsdag i sidste weekend, og så havde vi besøg af mine forældre og deres Fenris, Tjalfes bror, og af min bror og hans hund Samson, der også er bror, men et år yngre.

Og dét var en herlig lejlighed til at genopfriske "Annies små-sadistiske Efterårsaktivitet med hunde".

Man tager et antal solide glas, svarende til antallet af hunde. Indeni glassene smører man så en passende portion leverpostej, og nyder den udelte hunde-opmærksomhed som man får efterhånden som duften af leverpostej siver rundt i huset.

Man vil opleve særdeles agtpågivende og lydige hunde, der på kommandoen "sit" omgående klasker rumpen i hulvet med hørlige bump.

Så udleverer man glassene og kan fornøje sig et kvarters tid med at kigge på, hvordan hundene moser rundt med glassene for at få fat i leverpostejs-indholdet.

Normalt er jeg stor fortaler for teorien om at hunde ikke er for skarpe, men det er alligevel sjovt at se at nogen af hundene kendte rutinen særdeles godt, og hurtigt fik kørt glasset i spænd mellem en stol og en dørkarm, og det er en fornøjelse at fornemme deres koncentration og ihærdighed mens de arbejder med opgaven. Og så kan fire livlige og glade hunde faktisk være utroligt rolige i et kvarters tid.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Fantastisk fundet på, åh det var morsomt at læse og se billeder fra dit "Annies små-sadistiske-efterårsaktivitet-med- hunde". Og hundene ser du til at have moret sig lige så godt som de tobenede :o)

Anonym sagde ...

Hvor ER han smuk Annie!. Lidt kuldegus på den fede måde..... Han er ret intens ikke?.

Klem fra Merete.