torsdag den 24. juni 2010

Hvem bor i brændestakken?

Forleden dag brugte jeg et par timers solskinsvejr sidst på eftermiddagen, til at flytte en brændestak.
Aktiviteteten udsprang af en blanding af "burde" og en ny, spændende ide jeg har fået efter at have kigget på noget families kanarie-voliere, der med sprudlende aktivitet, lækre fugletriller og knald på farverne, så noget så fristende og dejlig ud.
Mens jeg overvejer sådan en flok fugles fremtid i vores have, skulle brændestakken her alligevel bringes i tørvejr, så den kan varme os til vinter, så på med arbejdshandskerne og til sagen.

Jeg kan ikke lide edderkopper. Det kan godt være de ikke gør noget, i betydningen: "De springer ikke på dig og kvæler dig", den de gør noget ved mig alligevel. Brrr.....sorte lodne ben der piler hen over gulvet om aftenen med retning mod bare tæer. Uaks. Gys.
Og hvem mon bor her:
*
Jeg væbnede mig med mod og superkræfter og fik flyttet brændet i vinterhi i skuret mens jeg håbede at edderkopper er ligeså snedige som alle edderkoppe-angste ved de er, og at de desuden er ligeså bange for mennesker som fædre gennem alle tider har forsøgt at bilde deres døtre ind.
Til min forbløffelse så jeg ikke en eneste edderkop og efter lidt tid blev jeg lidt bekymret over, at de tilsyneladende lå på lur.

Foran fjernsynet er jeg næsten færdig med en uglebluse mere, dennegang i størrelse datter. Efter nogle dages forsøg på at få hende til at ønske sig en uglebluse frivilligt gav jeg op og gik i gang med at strikke den til hende alligevel.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Annie, Du er meget modig! På begge fronter! ;oD Hilsen Hanne, CH.