fredag den 11. juni 2010

Til min kat

I dag gik jeg ud i den voldsomste tordenbyge og ledte efter min gamle kat, der endnu engang var vandret bort i kattedemente tåger.
Jeg var bange for at finde ham rullet sammen på et yndlingsslumrested, kold og ubevægelig, for han var blevet meget mere forvirret end vanligt og meget gammel de seneste par dage, men denneher dag havde været længe undervejs.
Jeg fik øje på ham, netop som jeg indstillede eftersøgningen, et stykke ude på golfbanen og langt fra sit territorie, iskold og fuldstændigt gennemblødt. Da han fik øje på mig satte han sig ned på sine trætte, trætte ben og miavede en spag klage over vejret og tingenes tilstand til mig.
Jeg tog ham op i min regnjakkefavn og lagde min kind mod hans gennemvåde hovede og græd lidt på ham. Og omgående spandt han, en knirkende og fortvivlende hæs lille lyd, mens jeg bar ham hjem, men jeg vidste godt hvad han mente.
Og så tørrede jeg ham i et håndklæde og ringede til dyrlægen, der heldigvis gerne ville arbejde lidt over og give vores gode kat en ordentlig afslutning på et langt liv og mange gode spindende timer på mit skød.Tak Stoffer.

4 kommentarer:

Synne sagde ...

Årh Annie :( *piv*. Selvom det var ventet så er det stadig hårdt.

Godt du fandt ham og fik det afsluttet på en god måde.

Du får en stor krammer af mig til både dig og Stoffer.

Susses spindehjørne sagde ...

Puha Annie føler med dig, men er sikker på han nu har det godt i "Kattehimlen", for han er rigtig flot.
kh.
Susanne

Karin Hørkilde sagde ...

Kæreste Annie. Masser af kram fra mig til dig - livet SKAL jo ende på eet eller andet tidspunkt, også for en kær og elsket kat; men du valgte at afslutte det på en god og værdig måde, hvilket jeg iøvrigt ALDRIG ville være i tvivl om!!!!!
Knus

Ditte sagde ...

Kære Annie - en rigtig svær beslutning at tage, men hvor var det godt for jer begge, at du var hos ham tilsidst. Jeg har selv haft en hund, som vi desværre lod leve for længe og det har jeg haft mange kvaler over senere. Jeg er sikker på at han har haft et dejligt liv hos dig.
kh fra Ditte