torsdag den 21. august 2008

Brev hjemmefra

Jeg fik brev fra min far forleden. Han skulle sende mig en pakke fra min mor, med blandt andet en baby-trøje jeg har bedt hende strikke til en veninde og her er hvad han skrev:Mor har sagt jeg skulle sende det her til dig, og så skulle jeg lige skrive et par ord.

Jeg prøver lige at komme i tanker om hvad jeg skal skrive.

????

Hun kunne da godt have fortalt hvad jeg skulle skrive om.

?????

Hun er igang med at strikke babytøj, der skal sendes over til dig.

Er der noget jeg ikke ved noget om?

Nå jeg fik da brugt papiret alligevel, hils omkring fra Far.


Jeg kender ingen, der som min far kan pludre løs på skrift i "tvangs-breve". Da jeg gik på efterskole skrev han et fire sider langt pludrebrev - der i øvrigt gik skole rundt - hvor han gjorde klart at han på en måde skrev med ført hånd, eftersom han var blevet beordret at skrive brevet og undervejs opregnede han flere gange hvor mange ord han havde skrevet og tegnede endda en abstrakt tegning, som han bagefter analyserede og konkluderede at den viste "samfundets progressive effekt på den enlige mor med børn på friplads i daginstitutionen". Siden har alle abstrakte billeder jeg har set tydeligt udtrykt netop dét.

Det er god far-datter-humor og det seneste brev hænger på opslagstavlen og jeg griner lidt over det hver gang jeg får øje på det og tænker på, at nogengange bliver humor så indforstået at selv de indforståede bliver forvirrede. Og jeg tænker, at jeg stadig bare har den bedste og sjoveste far.

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Hold da op, sikke en dejlig evne din far har til at skrive anderledes breve! Og hans datter har da bestemt arvet noget med ord til glæde for alle os herude :-)

Annie sagde ...

Oh, tusind tak, Madame.

Synne sagde ...

Jeg kan godt lide din far :) ..