torsdag den 21. august 2008

Fristelser

I går kom der en pakke fibre til mig:


Karin har en helt utrolig farvesans og denne farveholdning har hun lavet med særlig tanke på et tæppe med skovtema som vi spinder på i spindeforeningen, men farverne (der ikke er helt realistisk gengivet på fotoet ovenfor) er simpelthen så lækre og yndlingsgrønne at man skulle tro hun havde været inde i mit hovede og kigge på favoritfarver. Der er grøn i alle sommerskovbundsnuancer, kammende over i grålige og brunlige toner med et ka-slam af en limegrøn til at gøre farveholdningen superskarp.
Jeg har leget med tanken om engang at bestille en indfarvning i de farver jeg er allermest vild med, men det ser ud til at Karin er kommet mig i forkøbet her, og jeg havde næppe selv kunnet formulere mine ønsker så præcist som de er ramt med denne farveholdning.

Fibrene skal selvfølgelig blive til en mini-hex, men jeg ér jo allerede igang med een som jeg burde gøre færdig før jeg begynder at spinde på denne...Kan jeg modstå fristelsen?

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlig farver, Annie! I min grønne (høhø) ungdom syede jeg en ryapude i præcis de farver netop på grund af farverne.

Annie sagde ...

Grøn er min alleryndlingste farve!!
Og fibrene ér faktisk lige en tand grønne end på billedet, jeg må lige forsøge mig med et bedre billede af det garn jeg på en måde er kommet til at spinde af en lille smule af dem...

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Sødeste Annie. Tusind tak for dine søde ord - måske HAR jeg næsten været inde i dit hoved for at finde frem til alle disse farver, som jeg også synes er ret skønne;-))

Knus Karin

Annie sagde ...

Velbekomme, Karin. Jeg er og bliver imponeret over din sans for farver.