søndag den 23. marts 2008

Ild i haven

Så kom vi omsider i gang med at grave ud til bålstedet, nu, hvor den annoncerede snestorm lader vente på sig.
Jeg glemte naturligvis at tage før-billeder, men lige der hvor jeg vil have bålsted, plejede der at stå et blommetræ, som vi fældede for 4 år siden og siden har stubben dannet centrum i et stenbed, der med tiden blev indtaget af lidt efeu og om sommeret var et bjerg af tallerkensmækkere.
Nåmen væk kom stenene og så kom kavaleriet i form af mand og hund og fjernede rådden stub og rødderJeg har også haft god tid til at spinde og har spundet garnet til den vest/top jeg gerne vil lave færdigt.Det forbliver entrådet for at holde farverne sammen. Jeg har en smule mere flot, håndfarvet garn i mange farver, det vil jeg spinde meget tyndt og navaho-tvinde, efter en god succesoplevelse med navahotvinding uden tårer forleden.Det er silke, omtrent 100 gram. Måske blir det til en lille top til min venindes smukke datter.
Men for lige at blive ved mine planer-om-vest, så har jeg luret på mønstre og strikkefastheder og faconer på veste på nettet i hvad der føles som timevis, og jeg har med tænderskæren indset at 200 gram til pind 4 for det første næppe er nok til en vest og at min eventyrlyst på strikkefronten næppe rækker til selv at finde på endnu.
Men mens jeg surfede faldt jeg for to vest/top mønstre som jeg bestilte. Så kan jeg øve mig på dem.

Og forresten, så har jeg omsider skrevet mig på ventelisten til det der Ravelry. Der er en mulliard mennesker på listen foran mig, så det varer nok liiiiige lidt før jeg finder ud af hvad der er så fantastisk derhenne.

1 kommentar:

Birthe P sagde ...

Mht. Ravelry, så ville jeg hjertens gerne give dig min "plads" - det er sikkert et udmærket sted, men jeg har endnu ikke rigtig set lyset, må jeg indrømme..
Tillykke med bloggen! Den ser rigtig lovende ud, den vil jeg følge fremover.
Og flot silkegarn - wau! En vest? Sådan en kan du da sagtens selv tegne!