torsdag den 13. marts 2008

Indre maratonløb

Igår var jeg til endnu een af forårets generalforsamlinger.

Mange af disse forsamlinger har været interessante og inspirerende, men fælles for næsten alle dem jeg har været til er, at jeg ikke på forhånd kendte særligt mange af de fremmødte som jeg delte interesse med, og heller ikke igår.
Det kan være meget anstrengende når man er sådan lidt sær og reserveret, men også lærerigt og spøjst at mærke efter hvordan det føles, når man sætter sig ned ved siden af et par helt ukendte mennesker.
Det var en god og udmattende aften.

Nu plejer jeg min opsejlende forkølelse, strikker "liselotte" og venter på postbudet, der skal komme med mit nye digitalkamera.

2 kommentarer:

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Hej Annie.

Jeg spottede din dejlige, farverige blog via Twitter - jeg må altså indrømme, jeg ikke rigtig har fattet pointen med Twitter endnu. Hvad skal man helt nøjagtigt bruge det til??

Glæder mig til at se noget færdigstrikket af "mine" fibre.

Kærlig hilsen Karin

Annie sagde ...

Hej Karin!
Det er vel sådan en slags ultra-uforpligtende slags sms'er...Det kan godt være rigtigt sjovt at følge med i hinandens gøren og laden i stikordsform på den måde.

Der arbejdes på liselotten i dine farver som jeg elsker!, men jeg er hverken tv- eller hurtigstrikker, så der er masker nok til nogen tid.