mandag den 31. marts 2008Den nye udgave af "Baby-i-rib" blev strikket på pind 3 i Noro og vupti, en "Stor-pige-i-rib". Her med røde øjne. Og lidt uglet i tøjet, ved nærmere eftersyn. Blusen har ikke være til at flå af hende siden, og jeg er også rigtigt glad for resultatet.

Mens jeg strikker på den der vest af købe-bomuldsgarn, som er forbløffende træls og kedeligt at strikke, finder jeg på masser af små og store overspringsprojekter. Hvor patetisk ér det lige...at lave overspringshandlinger i forbindelse med noget frivilligt hobby-noget...?
Nåmen mens jeg forkælet ikke rigtigt gider strikke på det der bomuld, spinder jeg tyndt mangefarvet uld, mens jeg brændende ønsker mig en lace-flyer og glæder mig til at navaho-tvinde. Det var rigtigt sjovt med silken og gik helt uden knuder, filter og fråde, og det blev bare så flot. Det tror jeg også det bliver med ulden her.Og så lynstrikkede jeg en lille baby-hue til en gravid veninde, der var begyndt at få de der rædsomme mareridt man kan have mens man går og venter sig, og så synes jeg hun skulle have noget blødt og virkeligt og baby-agtigt hun kunne ae mens hun ryster uhyggelig drøm af sig. Jeg skyndte mig så meget med at få huen pakket og sendt at jeg helt glemte et billede, men dét må vi have med, når der er en baby at putte i den. Huen er fra en bog der hedder "Sødt og blødt til prinser og prinsesser" (tror jeg) og hun havde fået den med et blad.
Blonden var virkelig yndig, men jeg kan bedre lide Gro's djævlehue.

1 kommentar:

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Sikken da en yndig pige i en yndig "stor pige i rib". Et brandgodt resultat, Annie!

Kærlig hilsen Karin