onsdag den 12. januar 2011

Ikke særligt Fucking Flink

Latterlige motionscenter.

KØ til løbebåndene klokken 13 på en hverdag?! Skal folk ikke passe et arbejde?! (Er der andre end mig der er på deltid/fordelagtige arbejdstider, sir du? Nå okay så)

Og hvad pokker sker der med at GÅ på et løbebånd? L Ø B E bånd, ing?! I 20 minutter?!

Da jeg havde varmet meget grundigt op på motionscyklen i 25 minutter, blev der omsider et løbebånd ledigt, som jeg straks kastede mig over og da jeg havde løbet i fem minutter på det og næsten var holdt op med at være irriteret, kom den gamle nisse der havde GÅET på det før jeg overtog og sagde noget til mig, så ud med hovedtelefoner, nevermind løberytme og "Hvaffornoget?" Joe, han ville lige tørre displayet af, for han havde jo lige brugt løbebåndet før mig.

Ja.....til at GÅ på! Jeg så det godt, da jeg kastede arrige blikke på løbebåndene henne fra motionscyklerne. Og INGEN SVEDTE! Undtagen hende uden sportsbh, der gik og småløb på det allerbedste løbebånd, HUN svedte og det så bestemt ikke hverken rart eller sundt ud.

Nåmen efter at nissen havde tjattet lidt sporadisk rundt med noget papir på displayet på mit løbebånd gik gassen helt af mig og jeg GAD overhovedet ikke løbe med een eneste fiber i min krop, og så gik jeg ud i bad.

Jeg har bare ikke særligt meget humoristisk sans når jeg skal have mit endorfin-kick.

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

Fniiiiiiiis men du har dælme humoristisk sans når du skal berette efter at have fået dit endorfin-kick ;o)))

Susses spindehjørne sagde ...

Glæder mig til bogen: Iagtagelser i et motionsmareridt skrevet af Annies, udkommer.

Karin Hørkilde sagde ...

Fnis Annie - du har altså bare en herregod humor. Og heldigvis er vejret nu igen blevet løbe-en-tur-ude-i-naturen-venligt igen!!!!!! Jeg tror ALRDIG, jeg når at komme i et motionscenter - og slet ikke efter din fortælling her! Knus