søndag den 30. januar 2011

Konfetti

Færdig!

Og så gik vi ud i vintersolen og tog nogle billeder:


Man kunne nok vælge en anden farve bluse indenunder og man kunne helt sikkert vælge nogle strømpebukser eller tights der ikke er af uld og får kjolen til at krybe op og kravle rundt. Men Konfettikjolen er, uanset den slags detaljer, helt vildt lækker!


Jeg har strikket den i str. medium for oven og taget ind til str. small ved indtagningerne under ærmerne/i taljen og jeg synes stadig den er lidt rigeligt stor lige under armene. Modellen ville heller ikke tage skade af lidt mere facon i taljen og det vil jeg tænke på hvis jeg strikker den igen, hvilket slet ikke er usandsynligt, for det var et rigtigt dejligt strikketøj!
Der er ingen vrangmasker og mønsteret er lige tilpas ukompliceret og balancerer fint mellem at være så enkelt og monotont at man sagtens kan vegetere lidt og følge med i semifinalen i håndbold mens man strikker (det gik dog ret stærkt lige dér) og uden at være så kedeligt at man mister interessen.
Garnet er Semilla fino og det er yderst blødt og behageligt og med en vis tyngde som jeg vældigt godt kan lide og som giver et pænt fald i kjolen. Selvom jeg er ret pivet med hensyn til kradsende tøj, kan den her kjole desuden godt bruges uden langærmet bluse indenunder (medmindre man skal udenfor i 2 graders "varme" og have taget billeder).

Hvad skal man så kaste sig over....?
Foreløbig strikker jeg lige nogle pulsvarmere i resterne af garnet og en light-udgave af konfetti-prikkerne og i går aftes lige efter midnat da jeg med et spændt suk havde puttet Konfettien i vaskemaskinen, bestilte jeg garn og opskrift til Rasmillas Viggo som jeg vil strikke i finke-farver udgave til en meget yndig ung dame jeg af og til spiser is sammen med.
Og mens jeg strikker den, vil jeg overveje om jeg skal strikke en Konfetti mere, eller finde en anden kjolemodel til næste projekt.

4 kommentarer:

Susses spindehjørne sagde ...

Den er bare overfed lækker. Det er lidt tarveligt at fembringe sådan en fin kjole, for nu vil jeg også have en, og jeg har bare tusind ting der venter på at blive færdig;0)

Karin Hørkilde sagde ...

Hold da helt op for en lækkerbisken, der poserer i en mega-fed kjole:-)))))))))))

"Finke-farver" - herregodt Annie-udtryk, må jeg sige.

Linda sagde ...

Oh, endelig ser jeg den på et rigtigt levendes menneske! Jeg har kittet liggende, men det har ikke rykket, selvom jeg synes den ser flot ud. For det var jo lige det med - hvordan ser den ud på noget med kurver og noget der bevæger sig?

Nu kunne jeg godt tænke mig at vide noget om dine kurver, hvis jeg må være så nærgående, er du normalt en medium eller en small?

og hvordan med taljemålet? Jeg synes den sidder rigtigt flot på dig, men kan godt fornemme hvad du mener med taljeringen...
mvh
Linda

Annie sagde ...

Hej Linda
Jeg er normalt til medium eller sådan omkring str. 38. Bryst 93, talje 75, hofte 94, nu du spørger så ligefremt =)
Jeg har strikket konfettien her i i medium oppefra og så taget ind til small fra taljen fordi jeg syntes den var for stor i livet og lidt rigelig omkring brystet, men med lidt strikkefasthedsproblemer - der ikke gør nogen skade når man strikker i Semillo-garnet - vil jeg bare strikke den i small næste gang (der BLIVER en næste gang =)) og tage mere ind omkring taljen end mønsteret foreskriver. Så tror jeg den bliver RIGTIGT god, men jeg er nu også vældigt glad for denne.
Til pindene, Linda! =)